2024-06-12 10:04Press release

Metaalbewerkingsmachines in online veiling na overname Baaijens Metaal door Enco van Grinsven

Metaalveiling Enco van Grinsven, Trulaser 3030Metaalveiling Enco van Grinsven, Trulaser 3030

Plaatbewerkings- en constructiebedrijf Enco van Grinsven BV te Oss heeft Baaijens Metaal BV, ook in Oss, overgenomen. Diverse machines van het bedrijf zijn overbodig geworden, deze worden te koop aangeboden in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Bieden kan tot en met maandag 17 juni 2024, de veiling sluit om 14:00 uur.

Door de overname van Baaijens Metaal BV ziet plaatbewerkings- en constructiebedrijf Enco van Grinsven BV een mooie kans om een efficiëntieslag te maken, doordat de activiteiten van beide bedrijven deels overlappend zijn. Om deze reden worden diverse machines geveild via het online platform van Troostwijk Auctions.

Plaatbewerkings- en constructiemachines

Ben je op zoek naar goed onderhouden plaatbewerkings- en constructiemachines voor een gunstige prijs? Dan raden we je aan om zeker een kijkje te nemen bij deze veiling. Er wordt een breed scala aan kavels aangeboden, waaronder een LVD kantbank, een GWF Mengele CNC kantbank, een Trumpf Lasersnijmachine, een LVD guillotineschaar, profielbuigmachines, zaagmachines, polijstmachines, boormachines, universele draaibanken, lasapparatuur, plaatmateriaal, onderdelen en gereedschappen. Bekijk hier alle 192 kavels van deze veiling.

De veilingmeester noemt het een veiling met een divers aanbod voor elke plaatbewerker. “Kantbanken, guillotinescharen, zaagmachines, boormachines, plaatmateriaal, het staat er allemaal. Je kunt zien dat men hier met plezier op de machines gewerkt heeft, ze zijn goed onderhouden en kunnen goed nog een ronde mee.”

Toekomstplannen Enco van Grinsven BV

In eerste instantie blijven zowel Enco van Grinsven BV als Baaijens Metaal BV gevestigd op hun eigen locatie in Oss. Bij het pand aan de Spaanderstraat 15 in Oss, waar nu Baaijens Metaal BV is gevestigd, wordt een hal bijgebouwd op een naastgelegen kavel. Daarna zullen beide bedrijven verdergaan op deze locatie. Al het personeel van beide bedrijven wordt opnieuw ingezet.

Over de veiling

De online veiling van de metaalbewerkingsmachines is geopend voor biedingen. De veiling sluit op maandag 17 juni 2024 om 14:00 uur.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan op vrijdag 14 juni 's ochtends van 9-12 uur op de Vikingenweg 6 in Oss en 's middags van 13-16 uur op de Spaanderstraat 15 in Oss.

Klik hier voor alle details over deze veiling.


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions gelooft dat alles waarde heeft en is gedreven om van digitaal veilen de beste manier te maken om waarde toe te voegen voor zakelijke verkopers en kopers. Het digitale veilingplatform verbindt op een optimale manier lokale, gemakkelijke en snelle verkoop met wereldwijde vraag. Dit doen zij door de kracht van hun mensen, technologie en data te bundelen. Zo bouwt Troostwijk Auctions een winstgevend bedrijf, belonen zij hun mensen en verlengen zij de levensduur van goederen om verspilling en emissies te beperken. Jaarlijks veilt Troostwijk Auctions meer dan 1 miljoen kavels voor bedrijven uit sectoren als landbouw, voeding, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft per maand gemiddeld 4 miljoen bezoeken op het platform, lokale sectorspecialisten in heel Europa en kopers in 175 landen. 

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions: https://www.troostwijkauctions.com/ 


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool