2024-06-19 09:43Press release

Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. veilt machines online wegens bedrijfsbeëindiging

hakselaar veiling Van Nieuwkoop Goudabeeld hakselaar veiling Van Nieuwkoop Gouda

Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. stopt per 28 juni 2024. Om deze reden worden alle teeltwissel- en tuinbouwmachines en tractoren van het bedrijf te koop aangeboden in een online veiling bij Troostwijk Auctions. De veiling opent op woensdag 19 juni 2024 om 16:00 uur. Bieden kan tot en met dinsdag 16 juli 2024, de veiling sluit om 19:00 uur.

Voor Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. is 2024 een jaar van grote veranderingen. Het bedrijf bestaat 60 jaar, maar het wordt ook het jaar waarin eigenaren Jan en Anita van Nieuwkoop bij gebrek aan opvolgers en om leeftijdsredenen het bedrijf per 28 juni 2024 beëindigen.

Tuinbouwmachines en tractoren
Wegens deze bedrijfsbeëindiging worden alle machines en tractoren van Loonbedrijf Van Nieuwkoop online geveild bij Troostwijk Auctions. Dit biedt andere (loon)bedrijven in de tuinbouwsector een mooie kans om hun machinepark voor een gunstige prijs uit te breiden.

Onder meer drie Niebro zelfrijdende rupshakselaars, Fendt - Iseki smalspoortractoren, Hitachi - Volvo - Atlas - Weideman graafmachines en wielladers, twee Humabo looftrekdoek overrolmachines bj. 2024, een partij looftrekdoeken (80/120/140/160/195/200 m), Harcon - Frapoma lasergestuurde kilverbakken, Renault - MAN vrachtwagen trekkers en oprijwagens, bedrijfswagens, aanhangwagens, diepladers, aanbouwdelen, agrarische machines en meer worden in deze online veiling aangeboden. Bekijk hier alle kavels van deze veiling.

Over Loonbedrijf Van Nieuwkoop
Loonbedrijf Van Nieuwkoop in Gouda ontwikkelde de afgelopen decennia een eigen aanpak en nieuwe technieken. Daarmee creëerde het bedrijf een grote en goede naamsbekendheid in Nederland en daarbuiten. Loonbedrijf Van Nieuwkoop werkt voor de top van de tuinbouwsector en is marktleider in gewasversnippering in de Nederlandse groententeelt. Het bedrijf heeft langdurige relaties opgebouwd met klanten en andere samenwerkingspartners zoals leveranciers.

De afgelopen tijd is intensief gezocht naar een nieuwe eigenaar. Er zijn ook serieuze gesprekken gevoerd met kandidaten. Maar het bleek onmogelijk het kapitaalsintensieve bedrijf in zijn geheel over te dragen. Daarom stoppen de loonwerkzaamheden van Loonbedrijf Van Nieuwkoop per 28 juni 2024.

Over de veiling
De online veiling van de tuinbouwmachines en tractoren van Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. opent op woensdag 19 juni 2024 om 16:00 uur. De veiling sluit op dinsdag 16 juli 2024 om 19:00 uur.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op zaterdag 13 juli 2024, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Goudseweg 172A, 2851 EX in Haastrecht.

Klik hier voor alle details over deze veiling.


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Over Troostwijk Auctions 

Troostwijk Auctions gelooft dat alles waarde heeft en is gedreven om van digitaal veilen de beste manier te maken om waarde toe te voegen voor zakelijke verkopers en kopers. Het digitale veilingplatform verbindt op een optimale manier lokale, gemakkelijke en snelle verkoop met wereldwijde vraag. Dit doen zij door de kracht van hun mensen, technologie en data te bundelen. Zo bouwt Troostwijk Auctions een winstgevend bedrijf, belonen zij hun mensen en verlengen zij de levensduur van goederen om verspilling en emissies te beperken. Jaarlijks veilt Troostwijk Auctions meer dan 1 miljoen kavels voor bedrijven uit sectoren als landbouw, voeding, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft per maand gemiddeld 4 miljoen bezoeken op het platform, lokale sectorspecialisten in heel Europa en kopers in 175 landen. 

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions: https://www.troostwijkauctions.com/ 


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool