2023-08-23 12:35Press release

Unieke collectie oldtimer tractoren in online veiling

Farmpro_23 august 2023

Troostwijk Auctions - logo_2021 RGB

 

PERSBERICHT
23 augustus 2023, Scherpenzeel

Unieke collectie oldtimer tractoren in online veiling

 

Unieke oldtimer tractoren, oude werktuigen en onderdelen afkomstig uit twee privécollecties zullen worden geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Deze bijzondere online veiling biedt de mogelijkheid om onder meer tractoren van Lanz Bulldog, Allis Chalmers, John Deere en Fendt te bemachtigen. De veiling opent op vrijdag 8 september, en bieden kan tot woensdag 20 september 2023.

 

Bent u een oldtimer liefhebber of verzamelaar? Dan mag u deze veiling niet missen.

Een grote verzameling oldtimer tractoren, oude werktuigen en onderdelen ­– allen afkomstig uit twee privécollecties – wordt online aangeboden bij Troostwijk Auctions.

 

Er kan onder meer geboden worden op een Lanz Bulldog 6016, Lanz Bulldog 6006, Lanz Bulldog 8506 vooroorlogs, Fendt farmer 3S, Fendt farmer 3SA, Fendt farmer 105LSA, Universal 520, Allis Chalmers rupstrekker, diverse Allis Chalmers benzine en diesel tractoren, Fendt favorit 610S, Fendt favorit 611S, John Deere 3010, John Deere 4020, een Scania 85 Super vrachtwagen en een Volvo oldtimer vrachtwagen. Bekijk hier alle kavels van deze veiling.

 

Over de veiling
De online veiling van de oldtimer tractoren en -onderdelen opent op 8 september 2023 om 16:00uur. Bieden kan tot woensdag 20 september 2023, dan sluit de veiling om 19:00 uur.

 

Wilt u de kavels bekijken voor u een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op zaterdag 16 september 2023 van 9:00 uur tot 17:00 uur. Adres: Kolfschoten 22, 3925 MR in Scherpenzeel. Alle informatie over deze veiling vindt u hier.

 

Ontdek oude ambachten

Naast het bekijken van de kavels worden er op zaterdag 16 september tijdens de kijkdag oude ambachten gedemonstreerd. Er wordt met een oldtimer combine stro gedorst en met een New Holland hogedrukpers met stationaire motor stro geperst. Natuurlijk ontbreekt de oude dorskast ook niet. Ook wordt er op deze dag om 14:00 uur een live veiling gehouden met oude werktuigen en een Fendt Farmer 3S tractor.

 

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Auctions realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 810.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 147 landen.

 

www.troostwijkauctions.com

 

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/

________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions & Valuations kunt u contact opnemen met:

Troostwijk Auctions

E-mail:  redactie@troostwijkauctions.com
Internet: 
www.troostwijkauctions.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool