2023-12-19 14:56Press release

Online benefietveiling voor Stichting Matchis bij Troostwijk Auctions

Paul van Tatenhove, initiatiefnemer van de benefietveiling.Paul van Tatenhove, initiatiefnemer van de benefietveiling.

Paul van Tatenhove heeft een benefietveiling opgezet om geld in te zamelen voor Stichting Matchis. Via het online platform van Troostwijk Auctions worden onder meer hotelovernachtingen, diners, kunst, bijzondere collectors items en dagjes uit geveild. Met de opbrengst van de veiling kan Stichting Matchis nieuwe stamceldonoren registreren en typeren, waardoor de kans op een match voor een patiënt toeneemt. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen. Op donderdag 21 december 2023 sluit de veiling om 19:00 uur.

 

Per jaar krijgen enkele duizenden mensen in Nederland te horen dat ze een vorm van bloedkanker hebben. Een patiënt met leukemie of een andere ernstige bloedziekte kan genezen dankzij de gezonde stamcellen van een donor. Stichting Matchis zoekt voor mensen met een ernstige bloedziekte een passende donor.

 

Toen Paul van Tatenhove het bericht van de perschef van PSV Thijs Slegers las, waarin de perschef aangaf dat zijn strijd helaas tevergeefs was en hij opriep tot aanmelden als stamceldonor bij Matchis, wist Paul meteen dat hij iets wilde doen voor deze stichting. Om deze reden heeft hij deze benefietveiling voor Stichting Matchis opgezet.

 

Wat wordt er geveild?

Bij de online benefietveiling voor Stichting Matchis snijdt het mes aan twee kanten. De opbrengst van de veiling gaat naar de stichting die passende donoren zoekt voor mensen met een ernstige bloedaandoening. En u als bieder kunt de winnaar worden van geweldige kavels.

 

Houdt u van voetbal? Dan kunt u bieden op VIP-kaarten voor een wedstrijd van PSV in de pas gerenoveerde Frits Philips Lounge. Als u meer van golf houdt, dan kunt u bieden op een flight voor vier personen bij Golfresort Bernardus Cromvoirt. Rijdt u liever in een luxe sportauto, dan is de Supercar Experience iets voor u. Of wat dacht u van een verrassingsdiner met Frank Lammers? Bekijk hier alle 55 kavels van deze benefietveiling.

 

Matchis zoekt passende donoren

Nog steeds is het niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende stamceldonor te vinden. De kans op een donor binnen de familie van de patiënt is slechts dertig procent. Als er geen familiedonor is, zoekt Stichting Matchis in de wereldwijde donorbank verder.

 

De kans dat er een goede match is tussen een niet-verwante donor en een patiënt is enorm klein. Daarom is het belangrijk dat er heel veel donoren geregistreerd staan. Om die reden wordt met deze benefietveiling geld opgehaald voor Stichting Matchis. Met de opbrengst van de veiling kan de stichting nieuwe stamceldonoren registreren en typeren, waardoor de kans op een match voor een patiënt toeneemt. Letterlijk een kwestie van leven of dood dus.

 

Initiatiefnemer Paul van Tatenhove: “Een winnaar geeft nooit op en een opgever wint nooit. Kunnen wij rekenen op uw steun?”

 

Over de veiling
De online benefietveiling voor Stichting Matchis is op dit moment geopend voor biedingen. Op donderdag 21 december 2023 sluit de veiling om 19:00 uur.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

 

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Auctions realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 810.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 147 landen.

 

www.troostwijkauctions.com

 

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/

________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions & Valuations kunt u contact opnemen met:

Troostwijk Auctions

E-mail:  redactie@troostwijkauctions.com
Internet: 
www.troostwijkauctions.com


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Auctions realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 810.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 147 landen.


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool