2024-03-07 08:57Press release

Inboedel van failliete meubelzaak Vastiau-Godeau onder de hamer

Veiling inboedel Vastiau-Godeau Veiling inboedel Vastiau-Godeau

Vastiau-Godeau, de bekende meubelzaak in Beersel, moest begin dit jaar noodgedwongen de deuren sluiten. En dat na ruim 100 jaar. De resterende inboedel wordt nu online verkocht door veilingplatform Troostwijk Auctions. In de meer dan 1.150 loten is een gevarieerde selectie hoogwaardig meubilair en accessoires met onder meer slaap-, eet- en woonkamers, salons, decoratieartikels en keukenmateriaal terug te vinden.

Sinds de bescheiden start in 1921 als meubelmaker, heeft Vastiau-Godeau een rijke geschiedenis opgebouwd in het leveren van kwaliteitsmeubilair en woonaccessoires. In 1948 werd het officieel een familiebedrijf en vestigde het zich op de huidige locatie, langs de Hallesteenweg. Nu, meer dan 100 jaar na zijn opstart, valt het doek over de zaak.  Onder meer het toenemende online winkelen speelde hierin een rol.

Unieke online veiling

Van design- en woonmeubilair over boxsprings, jeugd- en kinderkamers tot keukenbenodigdheden en decoratie- en verlichtingsartikelen, de online veiling omvat een indrukwekkende verzameling van merken als Leolux, Joli, Durlet, Swiss Comfort, Sleepeezee, Fatboy, Zack, Berghoff, Salt&Pepper en meer.
Daarnaast ook loten met winkelmaterieel zoals scheidingswanden, displays, reclamezuilen, winkelwagentjes en een groot assortiment (hand)gereedschap.

De veiling richt zich hiermee zowel op particuliere kopers die op zoek zijn naar unieke stukken voor hun eigen woning als inkopers die interesse hebben in hoogwaardig meubilair voor commerciële projecten en andere winkeleigenaars of professionals.

Praktisch

Geïnteresseerde kopers kunnen terecht op de kijkdag op 11 maart tussen 9u en 16u in het pand te Hallesteenweg 1 in Beersel of op de website van Troostwijk Auctions.
De online veiling loopt nog tot 12 maart.

De veiling wordt georganiseerd in opdracht van de curator meester S. Vanschoubroek.


Topics: BE

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions gelooft dat alles waarde heeft en is gedreven om van digitaal veilen de beste manier te maken om waarde toe te voegen voor zakelijke verkopers en kopers. Het digitale veilingplatform verbindt op een optimale manier lokale, gemakkelijke en snelle verkoop met wereldwijde vraag. Dit doen zij door de kracht van hun mensen, technologie en data te bundelen. Zo bouwt Troostwijk Auctions een winstgevend bedrijf, belonen zij hun mensen en verlengen zij de levensduur van goederen om verspilling en emissies te beperken. Jaarlijks veilt Troostwijk Auctions meer dan 1 miljoen kavels voor bedrijven uit sectoren als landbouw, voeding, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft per maand gemiddeld 4 miljoen bezoeken op het platform, lokale sectorspecialisten in heel Europa en kopers in 175 landen.

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions: https://www.troostwijkauctions.com/


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool