2024-02-15 14:23Press release

Hoogwaardige brouwerijapparatuur van De Loonbrouwerij in online veiling bij Troostwijk Auctions

CCT Ifind 20 HL

De Loonbrouwerij, een vooraanstaand bedrijf uit Cothen dat professionele brouwcapaciteit bood aan Nederlandse craftbrouwers, beëindigt haar activiteiten. Alle hoogwaardige apparatuur en toebehoren van De Loonbrouwerij worden daarom online geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Bieden kan tot woensdag 6 maart 2024, de veiling sluit om 14:00 uur.

 

De Loonbrouwerij begon in 2015 als spin-off van een eigen biermerk. Toen bleek dat externe brouwcapaciteit in Nederland beperkt was voor semiprofessionele of hobbybrouwers, besloten ze hun focus volledig te verleggen naar het brouwen voor externe marktpartijen. Met een investering in een nieuwe Duitse brouwinstallatie in 2017, met druktanks, bierbehandelingsapparatuur en afvullijnen van topkwaliteit, groeide De Loonbrouwerij uit tot een serieuze speler.

 

Recent hebben de initiatiefnemers en eigenaars van De Loonbrouwerij moeten besluiten het bedrijf te beëindigen vanwege oplopende kosten en de sterke groei in brouwcapaciteit in Nederland en België. Om deze reden worden de assets van De Loonbrouwerij nu geveild via het online platform van Troostwijk Auctions.

 

Wat wordt er geveild?

Onder meer topkwaliteit vergistings- en lagertanks van 1000 tot 6000 liter, een zeer betrouwbare vul- en etiketteerlijn, CIP-apparatuur, koelinstallaties, compressoren, veel randapparatuur en onmisbare onderdelen voor een brouwerij worden in de veiling aangeboden. Bekijk via deze link alle 256 veilingkavels.

 

Over de veiling
De veiling van de bedrijfsinventaris van De Loonbrouwerij is geopend en bieden kan tot woensdag 6 maart 2024, de veiling sluit om 14:00 uur.

 

Wilt u de kavels bekijken voor u een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op dinsdag 5 maart 2024, van 9:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Graaf van Lynden van Sandenburgweg 6, 3945 PB in Cothen. Klik hier voor alle details over deze veiling.


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Auctions realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 810.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 147 landen.


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool