2024-01-18 15:39Press release

Grondverzet- en landbouwmachines van HAZ Beheer B.V. in online veiling bij Troostwijk Auctions

Rupsgraafmachine_TroostwijkAuctions

Wegens een reorganisatie bij HAZ Beheer B.V. wordt het grondverzet- en landbouwmateriaal, de aanbouwapparatuur en de bedrijfswagens van dit bedrijf geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. De veiling bevat onder meer rupsgraafmachines, shovels, tractoren en aanhangers. Vrijdag 19 januari 2024 opent de veiling om 16:00 uur. Bieden kan tot dinsdag 6 februari 2024, de veiling sluit om 19:00 uur.

HAZ beheer B.V. uit het Overijsselse Radewijk is de afgelopen jaren voornamelijk actief geweest in de grond-, water- en wegenbouwsector. Om diverse redenen heeft het bedrijf besloten te reorganiseren. Het gaat zich nu vooral met de waterbouwsector en het indikken van slib bezighouden.

 

Machines voor grond-, water- en wegenbouwprojecten

Vanwege de reorganisatie biedt HAZ Beheer B.V. de overtollige machines aan via een online veiling bij Troostwijk Auctions. Onder meer rupsgraafmachines van Liu Gong, Case en Sany, een Komatsu D65PX-15EO bulldozer, graafmachines van JCB, Hyundai, Atlas en Caterpillar, zeven Massey Ferguson tractoren, VGM Gronddumpers, baggerkippers, een containerinstallatie en twee zeer jonge Knikmops wielladers worden geveild.

Bekijk hier alle kavels van deze veiling.

 

“Wilt u nieuwe grond-, water- en wegenbouwprojecten opstarten met extra materieel? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de kijkdag en in de veiling,” aldus de veilingmeester.

 

Over de veiling
De online veiling van grondverzet- en landbouwmachines van HAZ Beheer B.V. opent op vrijdag 19 januari 2024 om 16:00 uur. Op dinsdag 6 februari 2024 sluit de veiling om 19:00 uur.

 

Wilt u de kavels bekijken voor u een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op zaterdag 3 februari 2024, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Radewijkerweg 13a, 7791 RJ in Radewijk.

Klik hier voor alle details over deze veiling.


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Auctions realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 810.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 147 landen.


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool