2024-03-15 06:30Press release

Agrarische machines van Loonbedrijf Tuller in online veiling bij Troostwijk Auctions

Krone Grasoogstmachines

Wegens algehele bedrijfsbeëindiging van Loonbedrijf Tuller uit Bathmen (Overijssel) worden alle agrarische machines en tractoren van dit bedrijf online geveild bij Troostwijk Auctions. De veiling opent op vrijdag 15 maart 2024 om 16:00 uur. Bieden kan tot donderdag 4 april 2024, de veiling sluit om 19:00 uur.

Ben je op zoek naar machines voor agrarische- en grondverzetactiviteiten? Dan mag je deze veiling niet missen. Alle agrarische machines en tractoren van Loonbedrijf Tuller uit Bathem worden wegens bedrijfsbeëindiging aangeboden via het online veilingplatform van Troostwijk Auctions. Voor bestaande loonwerkers en bedrijven in de agrarische sector is deze veiling de uitgelezen kans om in het bezit te komen van goed onderhouden machines, tegen een zelf te bepalen prijs.

Alle denkbare machines voor akker- en weilandverzorging

Onder meer een Vervaet zelfrijdende mestinjecteur, een Schuitemaker Robusta 225 tandemas tank met schuifas en luchtdrukwisselsysteem, Case tractoren, een Krone zelfrijdende veldhakselaar, een Krone zelfrijdende maaicombinatie, Krone opraapwagens en silagewagens, een Krone grootpakpers, Volvo wielladers, Liebherr kranen, een Delvano zelfrijdende sproeimachine, een Vredo bemester en doorzaaimachine, een TBL bemester, een Lemken Juwel ploeg met vorenpakker, een Vaderstad maiszaaimachine en verder alle denkbare machines ten behoeve van akker- en weilandverzorging worden online geveild.

“Heb je extra capaciteit nodig van machines door het natte voorjaar? Dit is je kans om nog je slag te slaan,” aldus de veilingmeester. Bekijk hier alle kavels van deze veiling.

Over de veiling
De online veiling van het agrarisch materieel van Loonbedrijf Tuller opent op vrijdag 15 maart 2024 om 16:00 uur en sluit op donderdag 4 april 2024 om 19:00 uur.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op zaterdag 30 maart 2024, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Apenhuizerweg 3, 7437 SB in Bathmen (Overijssel) Klik hier voor alle details over deze veiling


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions gelooft dat alles waarde heeft en is gedreven om van digitaal veilen de beste manier te maken om waarde toe te voegen voor zakelijke verkopers en kopers. Het digitale veilingplatform verbindt op een optimale manier lokale, gemakkelijke en snelle verkoop met wereldwijde vraag. Dit doen zij door de kracht van hun mensen, technologie en data te bundelen. Zo bouwt Troostwijk Auctions een winstgevend bedrijf, belonen zij hun mensen en verlengen zij de levensduur van goederen om verspilling en emissies te beperken. Jaarlijks veilt Troostwijk Auctions meer dan 1 miljoen kavels voor bedrijven uit sectoren als landbouw, voeding, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft per maand gemiddeld 4 miljoen bezoeken op het platform, lokale sectorspecialisten in heel Europa en kopers in 175 landen.

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions: https://www.troostwijkauctions.com


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool