2023-12-19 10:09Press release

Agrarische machines Loonbedrijf Ten Voorde in veiling Troostwijk Auctions

Veiling Loonbedrijf Ten VoordeVeiling Loonbedrijf Ten Voorde

Wegens reorganisatie worden alle overtollige (agrarische) machines en materialen van Loonbedrijf Ten Voorde uit Terwolde online geveild bij Troostwijk Auctions. Onder meer John Deere hakselaars en tractoren en diverse grondbewerkingmachines worden geveild. Bieden kan tot dinsdag 9 januari 2024, de veiling sluit vanaf 19:00 uur.

 

Loonbedrijf Ten Voorde uit het Gelderse Terwolde is al ruim dertig jaar een bekend loonbedrijf in de regio, specifiek gericht op agrarische loonwerkzaamheden. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren gezocht naar een mogelijke bedrijfsovername, maar tevergeefs. Daarom heeft eigenaar Gert ten Voorde besloten om te reorganiseren en als zelfstandige zonder personeel verder te gaan.

 

Agrarische machines

De overtollige agrarische machines van Loonbedrijf Ten Voorde worden vanwege deze reorganisatie geveild via het platform van Troostwijk Auctions. Onder meer een John Deere hakselaar 8400I van 2018, een John Deere hakselaar 7450I van 2008, een Vervaet hydro trike van 2017, een Krone Big M 420 van 2014, twee John Deere 6170R tractoren, New Holland T7030, New Holland T6050, Volvo EC160El mobiele graafmachine, Hitachi ZX 140W-50, een JCB 48z-1 minigraver, een Werklust wiellader WG18E, New Holland Bigbaler van 2017 BB1270 plus en een McHale wikkelaar van 2017 worden online geveild. Ook allerhande mestaanwendingsapparatuur, grondbewerkingsmachines, banden, onderdelen en toebehoren behoren tot het aanbod.

 

Voor bestaande loonwerkers en bedrijven in de agrarische sector is deze veiling de uitgelezen kans om in het bezit te komen van goed onderhouden machines, tegen een zelf te bepalen prijs.Een blik op de kijkdag is zeker de moeite waard om dit mooie, goed onderhouden machinepark te bewonderen”, verklaart de veilingmeester. Bekijk hier alle kavels van deze veiling.

 

Over de veiling
De online veiling van het agrarisch materieel van Loonbedrijf Ten Voorde sluit op dinsdag 9 januari 2024 vanaf 19:00 uur.

 

Wilt u de kavels bekijken voor u een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op zaterdag 6 januari 2024, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Avervoordseweg 26, 7396 PE in Terwolde (Gelderland).

 

Klik hier voor alle details over deze veiling.

 

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Auctions realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 810.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 147 landen.

 

www.troostwijkauctions.com

 

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/

________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions & Valuations kunt u contact opnemen met:

Troostwijk Auctions

E-mail:  redactie@troostwijkauctions.com
Internet: 
www.troostwijkauctions.com


Topics: NL

About Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Auctions realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 810.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 147 landen.


Contacts

Annelies van den Dool
Brand and Communications Manager
Annelies van den Dool