2024-08-07 21:54News

Amsterdamse TBAuctions neemt Duits veilinghuis Surplex over

TBAuctions, SurplexUli Stalter, Managing Director Surplex; Tom Christenson, CEO TBAuctions; and Michael Werker, Managing Director Surplex 

8 augustus 2024, AMSTERDAM - Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat Surplex zich officieel heeft aangesloten bij de TBAuctions-familie, waar Troostwijk Veilingen al deel van uitmaakt. De transactie is afgerond op 7 augustus 2024. Deze strategische stap versnelt de groei van TBAuctions in nieuwe landen, waaronder Spanje, Polen, Portugal, Roemenië, Tsjechië, Hongarije en Servië.

Wat betekent dit voor verkopers in Troostwijk?

Veel meer bieders uit heel Europa binnen handbereik:

  • de veilingplatforms genereren samen bijna 200 miljoen pageviews per jaar
  • de veilingen bereiken meer dan 750.000 bieders uit 175 landen wereldwijd
  • verkopen meer dan 1,6 miljoen activa
  • wat overeenkomt met hamerprijzen van meer dan 1,6 miljard euro

En wat levert dit onze bieders op?

  • +1000 extra veilingen per jaar uit vele nieuwe landen binnen uw bereik vanuit uw eigen Troostwijk Veilingen winkel
  • veel sterker aanbod in de categorieën metaal, hout en bouw

Meer weten over deze overname?

Lees dan hier het persbericht van TBAuctions.



About Troostwijk Auctions

Over Troostwijk Auctions 

Troostwijk Auctions gelooft dat alles waarde heeft en is gedreven om van digitaal veilen de beste manier te maken om waarde toe te voegen voor zakelijke verkopers en kopers. Het digitale veilingplatform verbindt op een optimale manier lokale, gemakkelijke en snelle verkoop met wereldwijde vraag. Dit doen zij door de kracht van hun mensen, technologie en data te bundelen. Zo bouwt Troostwijk Auctions een winstgevend bedrijf, belonen zij hun mensen en verlengen zij de levensduur van goederen om verspilling en emissies te beperken. Jaarlijks veilt Troostwijk Auctions meer dan 1 miljoen kavels voor bedrijven uit sectoren als landbouw, voeding, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft per maand gemiddeld 4 miljoen bezoeken op het platform, lokale sectorspecialisten in heel Europa en kopers in 175 landen. 

Voor meer informatie over Troostwijk Auctions: https://www.troostwijkauctions.com/